• تاریخ انتشار : 1399/02/20 - 11:16

تغییرات اساسی در ساختار سخت افزاری و شبکه ای سامانه های نوید کشور انجام می شود

دانشگاه علوم پزشکی مجازی مزایای اعمال تغییرات اساسی در ساختار سخت افزاری و شبکه ای سامانه های نوید کشور را اعلام کرد.

دانشگاه علوم پزشکی مجازی مزایای اعمال تغییرات اساسی در ساختار سخت افزاری و شبکه ای سامانه های نوید کشور را به شرح ذیل اعلام کرد.

1- تعداد سرورها به 5 برابر افزایش خواهد یافت در نتیجه در صورت ایجاد اشکال در نوید یک دانشگاه، سایر دانشگاه ها تحت تاثیر قرار نخواهند گرفت.

2-حجم ذخیره سازی و حافظه داده ها به چندین برابر افزایش خواهد یافت و در نتیجه سرعت سامانه ها نیز تحت تاثیر کمبود فضا نخواهد بود.

3-امنیت سرورهای نوید متناسب با روش های نوین حمله ، ایمن تر از قبل خواهد بود.

4-دامنه سامانه ها به https  تغییر خواهد کرد.

5-عرض باند مورد استفاده سامانه ها همانند قبل بدون محدودیت خواهد بود ( هم اکنون تا 2 گیگابیت عرض باند مصرفی داریم).

6-همه سامانه های نوید در پشت فایر وال های جدید اختصاصی ( علاوه بر فایر وال های قبلی ) برای دسترسی شبکه قرار خواهند گرفت.و...

کار انتقال سرورها از روز یکشنبه 21 اردیبهشت ماه آغاز می شود.

هر دانشگاه در زمان انتقال بین یک تا دوروز دسترسی به سامانه نوید نخواهد داشت و بعد ازآن هم ممکن است در طی یک هفته با اختلالاتی مواجه شود.سه روز قبل از انتقال هر دانشگاه به ادمین آن دانشگاه اطلاع رسانی خواهد شد.