• تاریخ انتشار : 1398/07/03 - 09:13
روابط عمومی دانشکده

جلسه آشنایی والدین با چالش های دوران دانشجویی فرزندان در دانشکده دندانپزشکی شهید بهشتی برگزار گردید

این جلسه با حضور دکتر زهره آهنگری معاون دانشجویی فرهنگی دانشکده ومریم بابازاده افغان کارشناس روانشناس مرکز مشاوره و سلامت روان دانشجویان ویژه والدین دانشجویان جدیدالورود روز یکشنبه 31 شهریورماه سال جاری در سالن مرکز تحقیقات در دانشکده دندانپزشکی برگزار گردید.

دکتر آهنگری با معرفی فعالیت و امکانات دانشجویی و فرهنگی در دانشکده ، نحوه ارتباط گیری با معاونت و کارشناسان مربوطه مباحثی را مطرح نمود.

ایشان ضمن تذکرات لازم در پیگیری امور آموزشی فرزندان ، رعایت امور قوانین آیین نامه پوشش و رفتار دانشجویان را مبسوط عنوان کرد.

درادامه جلسه مریم بابازاده افغان ، گذراز دوران پیشین  و ورود به دانشگاه را تحول عظیمی در زندگی یک دانشجو و خانواده وی عنوان کرد و نوع برخورد والدین با این تغییر را بر هر دو طرف مؤثر دانست.

بابازاده افغان دانشگاه را فرصتی برای افزایش دانش و رشد ، خود شکوفایی ، اکتشاف و بالا بردن استقلال و سطح روابط اجتماعی برای دانشجویان دانست و خاطر نشان کرد : در طول این زمان دانشجویان در پی هویتی تازه برای بروز باورها و ارزش هایشان هستند .

وی رو به والدین اظهار داشت : احساس خوشحالی ، هیجان ، شعف و غرور بسیار متداول است;  این در حالی است که در همان زمان احتمالا شما درگیر احساس غم ، دل تنگی  ونگرانی هایی در ارتباط با آینده و سلامت فرزندتان هستید ، بنابراین حفظ یک رابطه حمایت گرانه به ویزه در سال اول تحصیل می تواند بسیار حیاتی باشد.

بابازاده افغان در پایان با اشاره به رعایت نکات قابل توجهی از سوی والدین ، به راهکارهای ساده در این رابطه اشاره کرد .

در انتهای جلسه کتابچه سخنی با والدین از مرکز مشاوره و سلامت روان دانشجویان معاونت دانشجویی و فرهنگی ، به همه تقدیم گردید.