• تاریخ انتشار : 1395/11/27 - 12:12

فراخوان طراحی لوگوی مسابقه علمی دانشجوی برگزیده سال دندانپزشکی

دانشکده دندانپزشکی شهید بهشتی در نظر دارد در راستای ارتقای سطح کیفی آموزش­های علمی- عملی دانشجویان دندانپزشکی و ارزیابی کیفیت ارائه آموزش­های تخصصی اعم از نظری و کارگاهی و نیز ایجاد انگیزه ­های لازم برای جذب و هدایت استعدادها، خلاقیت­ها و توانمندی­های دانشجویان در یک رقابت سالم و سازنده، هر سال به برگزاری مسابقه علمی-عملی درون دانشگاهی با عنوان هماورد دندانپزشکان فردا « هدف» اقدام نماید.

فراخوان طراحی لوگوی مسابقه علمی دانشجوی برگزیده سال دندانپزشکی
با عنوان  : هماورد دندانپزشکان فردا « هدف»

دانشکده دندانپزشکی شهید بهشتی در نظر دارد در راستای ارتقای سطح کیفی آموزش­های علمی- عملی دانشجویان دندانپزشکی و ارزیابی کیفیت ارائه آموزش­های تخصصی اعم از نظری و کارگاهی و نیز ایجاد انگیزه ­های لازم برای جذب و هدایت استعدادها، خلاقیت­ها و توانمندی­های دانشجویان در یک رقابت سالم و سازنده، هر سال  به برگزاری مسابقه علمی-عملی درون دانشگاهی با عنوان هماورد دندانپزشکان فردا « هدف» اقدام نماید.  بدینوسیله از کلیه اساتید ،هنرمندان ،دانشجویان و سایر علاقمندان به امورگرافیک و طراحی  جهت ارسال آثار خود دعوت بعمل می آید. نتایج این فراخوان یک ماه پس از پایان مهلت ارسال اثار اعلام خواهد گردید و به طرح برتر دو سکه بهار آزادی تعلق می گیرد. مشخصات عمومی و فنی لوگو به شرح ذیل می باشد .

•  ساده ، گویا ، نمادین بوده و در عین زیبایی تکراری نباشد.
  • در طراحی کوشش شود مفهوم علمی و آرم دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی مورد توجه قرار گیرد.
  • تشابهی با نمادها و لوگوهای دیگر نداشته باشد.

مهلت ارسال آثار: 1395/12/25

نحوه تحویل آثار: طرحها در قالب فتوشاپ و روی CDبا مشخصات کامل (نام و نام خانوادگی ، شماره تماس و ایمیل) باشد و به معاونت دانشجویی دانشکده دندانپزشکی و یا به آدرس ایمیل Hadaf.dentistry@gmail.com  ارسال گردد.