• تاریخ انتشار : 1398/07/15 - 12:27
روابط عمومی دانشکده

کارگاه مهارتهای تحصیلی ویژه دانشجویان در دانشکده برگزار شد

به همت معاونت دانشجویی فرهنگی دانشکده دندانپزشکی و مرکز مشاوره و سلامت روان دانشجویان دانشگاه، کارگاه مهارتهای تحصیلی روز یکشنبه 14 مهرماه سال جاری در دانشکده دندانپزشکی برگزار شد.

در این کارگاه مریم بابازاده افغان روان شناس بالینی در خصوص آموزش مهارتهای تحصیلی ، روش صحیح مطالعه ، یادگیری و مطالعه ، فرایند یادگیری ، شناسایی سبک های یادگیری  به ارائه آموزش پرداخت.

هدف ، مقدمات مطالعه و تنظیم برنامه در زمان امتحانات ، شرایط اثربخش اصول مطالعه از سوی مدرس کارگاه عنوان گردید.

وی مکان مطالعه و ابزاری که برای مطالعه نیاز است را مبسوط شرح داد.

گفتنی است این کارگاه با هدف کسب مهارت در تحصیل ویژه دانشجویان ترم 2 برگزار گردیده است.