معاونت دانشجویی و فرهنگی

• تاریخ انتشار : 1392/10/07 - 14:04

انتخاب سه استاد پژوهشگر دانشکده دندانپزشکی در جشنواره پژوهشی دانشگاه

به گزارش روابط عمومی در جشنواره پژوهشی دانشگاه سه تن از اساتید دانشکده دندانپزشکی با رتبه های علمی استادی ، دانشیاری و استادیاری در بین کلیه اعضاء گروه بالینی دانشگاه حائز رتبه های برتر شدند.

انتخاب سه استاد پژوهشگر دانشکده دندانپزشکی در جشنواره پژوهشی دانشگاه

دکتر امید دیانت با رتبه دوم استادیاری ، دکترفریدون پوردانش با رتبه سوم دانشیاری و دکتر سعید عسگری با رتبه اول به عنوان پژوهشگر برتر در این جشنواره برگزیده شدند.

گفتنی است دکتر سعید عسگری با  H ایندکس 18 رتبه چهارم را بین اعضاء هیئت علمی دانشگاه کسب نمود.

این موفقیت بزرگ را به کلیه اعضاء هیئت علمی ، دانشجویان و پرسنل دانشکده تبریک عرض نموده و برای کلیه تلاشگران و پژوهشگران که برای سرافرازی و سربلندی ایران اسلامی تلاش می کنند آرزوی موفقیت و پیروزی داریم.

• گروه خبری : گروه های مطالب,دستاوردها و افتخارات