معاونت دانشجویی و فرهنگی

• تاریخ انتشار : 1401/04/11 - 13:42

با حکمی از سوی دکتر سورنا وهبی رئیس دانشکده، دکتر زهره آهنگری به عنوان مشاور ریاست دانشکده در آموزش تخصصی و تحصیلات تکمیلی منصوب شد.

متن حکم به شرح زیر است:

"بسمه تعالی

همکار ارجمند سرکار خانم دکتر زهره آهنگری

استاد محترم دانشکده دندانپزشکی

با سلام و احترام

با عنایت به تعهد، توانمندی و شایستگی شما، به موجب این ابلاغ به عنوان مشاور ریاست دانشکده در آموزش تخصصی و تحصیلات تکمیلی منصوب می شوید. امید است با استعانت از پروردگار متعال و با تعمق و امعان نظر ویژه به بیانیه گام دوم انقلاب و با بهره گیری و جلب مشارکت اعضاء محترم هیئت علمی، کارکنان، دانشجویان و دستیاران در راه پیشبرد و رشد اهداف آموزشی و پژوهشی دانشکده اقدام نمایید. توفیق روز افزون شما را از خداوند منان مسئلت می نمایم.

دکتر سورنا وهبی

رئیس دانشکده"