معاونت دانشجویی و فرهنگی

• تاریخ انتشار : 1394/05/18 - 09:01

موفقیت تیم دانشجویی دانشکده دندانپزشکی شهید بهشتی در مسابقه دانشجویی سومین کنگره آسیب شناسی دهان و فک وصورت

به گزارش روابط عمومی دانشکده، تیم دانشجویی دانشکده دندانپزشکی موفق به کسب رتبه اول در مسابقه ویژه دانشجویان در سومین کنگره آسیب شناسی دهان و فک و صورت گردید.

این کنگره در هفتم الی نهم مرداد ماه در شهر اصفهان برگزار شد که در روز دوم برگزاری کنگره ، مسابقه دانشجویی در سه مرحله بین هشت تیم دانشجویی از دانشکده های دندانپزشکی کشور برگزار شد و در این مسابقه تیم دانشجویی دانشکده دندانپزشکی شهید بهشتی موفق به کسب رتبه اول گردید. حمید رضا مسلمی ، امیر علی اسدی، فرزانه همراهی دانشجویان ترم هفت و از اعضاء دفتر استعداد های درخشان دانشکده ، اعضاء این تیم دانشجویی بودند.

• گروه خبری : گروه های مطالب,دستاوردها و افتخارات