• تاریخ انتشار : 1401/04/12 - 11:23

سمپوزیوم یک روزۀ "تب خونریزی دهنده کریمه- کنگو" برگزار میگردد.

سمپوزیوم یک روزۀ "تب خونریزی دهنده کریمه- کنگو" روز چهارشنبه مورخ 22/04/1401 از ساعت 7:30 لغایت 12:30 در محل سالن ابن سینای دانشکده پزشکی واقع در بزرگراه شهید چمران- خیابان یمن –میدان شهید شهریاری- بلوار دانشجو- بن بست کودکیار- دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، طبقه دوم با امتیاز بازآموزی برگزار میگردد.

نظر به بروز موارد جدید بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو که بعضاً منجر به مرگ شده است و الزام مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مبنی بر برگزاری فوری سمپوزیوم آموزشی جهت پزشکان و همکاران محترم خدمات بهداشتی درمانی در زمینه بیماری فوق، مرکز تحقیقات بیماریهای عفونی و گرمسیری با همکاری وزارت متبوع قصد دارد سمپوزیوم یک روزۀ "تب خونریزی دهنده کریمه- کنگو" را روز چهارشنبه مورخ 22/04/1401 از ساعت 7:30 لغایت 12:30 در محل سالن ابن سینای دانشکده پزشکی واقع در بزرگراه شهید چمران- خیابان یمن میدان شهید شهریاری- بلوار دانشجو- بن بست کودکیار- دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، طبقه دوم  با امتیاز بازآموزی برگزار نماید.

*گروه های هدف، امتیاز و هزینه ثبت نام مشولین در فایل پیوست قابل مشاهده است. ضمناً علاقمندان جهت بهره مندی از امتیاز بازآموزی این سمپوزیوم:

1-در ابتدا باید یک روز قبل از تاریخ اجرای برنامه،  با مراجعه به سامانه آموزش مداوم به آدرس www.ircme.irدر قسمت برنامه های حضوری، در سمپوزیوم فوق با شناسه 182603 ثبت نام نمایند.

2-در مرحله دوم، روز برگزاری سمپوزیوم در محل برگزاری حضور فعال داشته و با مراجعه به میز ثبت نام حضور خود را اعلام کنند.

* شماره تماس دبیرخانه سمپوزیوم: 8-02122439963