• تاریخ انتشار : 1399/08/07 - 18:07

اطلاعیه واحد آموزش؛ قابل توجه کلیه پذیرفته شدگان رشته دندانپزشکی و کارشناسی ساخت پروتزهای دندانی در سال تحصیلی 1400-1399

1-  ثبت نام

2-  راهنمای استفاده از سیستم آموزشی سما (انتخاب واحد ،حذف واضافه )

3- دریافت فرمهای مخصوص پذیرفته شدگان پردیس خودگردان (برای دریافت فرمها کلیک کنید)

** مهم **پذیرفته شدگان پردیس خودگردان جهت آگاهی از میزان شهریه به سایت   education.sbmu.ac.ir  مراجعه نمایند و همچنین ملزم به تهیه سفته به مبلغ پنجاه میلیون تومان برای مقطع دکترا عمومی و ده میلیون تومان برای مقطع کارشناسی با پشت نویسی و امضا دوضامن و ارسال آن همراه با سایر مدارک به آدرس پستی دانشکده که در قسمت ثبت نام ذکر گردیده حتما به صورت سفارشی پست نمایند. کپی کارت ملی ضامنین نیز ارسال شود. لازم است ضامنین متعاقبا جهت تائید مجدد به دانشکده مربوطه مراجعه نمایند.

* فرم ضمانت دانشجویی

* نمونه سفته

4-   مشخصات دانشجو

کلیه پذیرفته شدگان رشته دندانپزشکی وکارشناسی ساخت پروتز های دندانی سال 1399 پس از ثبت نام، فرم مشخصات دانشجو بپیوست را با دقت، تمام مواردمربوط را تایپ و تکمیل نمایید .

وبه آدرس پستی دانشکده همراه با مدارک ثبت نامی به نشانی ذیل پست سفارشی نمایید.

تهران بزرگراه شهید چمران اوین- میدان شهید شهریاری ( دانشجو)- ابتدای خیابان درکه- درب جنوبی دانشگاه شهید بهشتی- دانشکده دندانپزشکی کدپستی: 1983969411- طبقه دوم- اداره آموزش

* فرم مشخصات دانشجو

5-   برگه انتخاب واحد

* برگه انتخاب واحد دانشجویان رشته دندانپزشکی ورودی نیمسال اول تحصیلی99

* برگه انتخاب واحد دانشجویان رشته کارشناسی پیوسته ساخت پروتزهای دندانی ورودی نیمسال اول تحصیلی99

6-   برنامه هفتگی دانشجویان رشته دندانپزشکی وکارشناسی ساخت پروتزهای دندانی ورودی نیمسال اول99

(برنامه هفتگی در لینک های زیر قابل مشاهده می باشد. لازم به ذکر است با توجه به مجازی برگزار شدن کلاسها و بارگذاری محتوای آموزشی دروس در سامانه مجازی نوید ، ساعات قید شده در برنامه بصورت پیش فرض بوده و در جلسات آنلاین کلاسها (فقط چند جلسه از هر درس) با هماهنگی استاد و نماینده کلاس (نماینده دانشجویان متعاقبا معرفی خواهد شد) ، زمان تعیین و توسط نماینده به دانشجویان اعلام می گردد . در صورت داشتن هر گونه سوال یا ابهام با خانم رسول خمینی کارشناس امور برنامه ریزی با شماره 22426087 تماس حاصل فرمایید.)

( با توجه به شیوع بیماری کرونا و عدم حضور دانشجویان در دانشکده کلیه محتواهای آموزشی دروس در سامانه مدیریت یادگیری نوید جهت آموزش دانشجویان توسط اساتید بارگذاری می گردد.)

8-  امتحانات پایان ترم

9- چیدمان دروس دانشجویان رشته دندانپزشکی  و کارشناسی ساخت پروتزهای دندانی در کل دوره

(لازم به توضیح است که صرفا چیدمان دروس اعلام شده( نه نام درس یاواحد) به حسب ضرورت و پیشنهاد گروههای آموزشی ممکن است طی دوره در برخی ترمها جابجا گردد. )

دندانپزشکی