معاونت دانشجویی و فرهنگی

• تاریخ انتشار : 1403/02/17 - 14:45

برگزاری اولین جلسه "شورای دانشجویی" در سال ۱۴۰۳ در دانشکده دندانپزشکی

اولین جلسه "شورای دانشجویی" در سال ۱۴۰۳ در دانشکده دندانپزشکی برگزار گردید.

اولین جلسه شورای دانشجویی در سال ۱۴۰۳ امروز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ماه سال جاری با حضور دکتر سورنا وهبی رئیس دانشکده، دکتر فهیمه کوشکی معاون دانشجویی و فرهنگی و تعدادی از نمایندگان ترمها و تشکل‌های دانشجویی برگزار گردید.

تعدادی ازموارد و مشکلات آموزشی که نمایندگان، صمیمانه با رئیس دانشکده مطرح نمودند؛
۱. افزایش تعرفه ها و تاثیر آن برکاهش تعداد بیماران

۲. امکان اصلاح و تغییر کوریکولوم آموزشی در حد ۲۰ درصد مجاز با توجه به نیاز آموزشی دانشجویان

۳. درخواست امکان ارائه جواب صحیح آزمونهای تئوری در پایان ترم توسط گروههای آموزشی

۴. افزایش زمان ساعت استفاده از سالن مطالعه دانشکده۵. ارزیابی کارگاهها و ژورنال کلابهای برگزار شده در دانشکده با نظر سنجی از دانشجویان جهت برنامه ریزی کارگاههای بعدی و در حد امکان تجمیع برنامه کارگاههای تشکل‌های علمی دانشکده جهت افزایش بهره وری آنها

رئیس دانشکده با توضیح اینکه از ۷۰ درصد افزایش تعرفه سال جدید که از لحاظ قانونی، مکلف به اجرای آن هستیم؛ ۴۹ درصد افزایش هزینه متریال می باشد، افزود؛ تلاش های زیادی از سال گذشته صورت گرفت تا بصورت قانونی از جز حرفه ای و فنی تعرفه ها برای بیماران نیازمند تا ۸۰ درصد امکان تخفیف وجود داشته باشد و در سال جدید نیز همین روند پایدار خواهد بود و این با وجود افزایش چند برابری هزینه مواد مصرفی در طی چند سال گذشته است.

ایشان در مورد اصلاح کوریکولوم گفت: دانشکده دندانپزشکی شهید بهشتی از سال گذشته بصورت pioneer با وزارتخانه در حال رایزنی بوده تا فراتر از ۲۰ درصد تغییرات اصلاحی را انجام دهد و انشاءالله بزودی در صورت موافقت وزارتخانه فرایند اصلاح آغاز خواهد شد.

در مورد درخواست شماره ۳، مقرر شد در جلسه شورای آموزشی از طرف معاون آموزشی به اطلاع مدیران گروه رسانده شود.

همچنین ساعت استفاده از سالن مطالعه به درخواست دانشجویان از ساعت ۱۷ به ۱۸ افزایش یافت.

• گروه خبری : آرشیو,معاونت دانشجویی